Blog

Make a wish(list) voor Kerstmis

Het aftellen naar oudjaarsavond is al begonnen en de kerstbomen zijn in veel huizen opgezet. De kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes en misschien jijzelf stiekem ook wel, kunnen niet wachten om hun cadeautjes uit te pakken. Maar wat kun je nou op je verlanglijstje zetten wat leuk is om te krijgen maar ook leuk is om te geven? Hier is mijn wishlist voor jou voor wat inspiratie.

Winterkleding
Ook na de kerst is het erg koud, en ikzelf kan nooit genoeg sjaals, mutsen en handschoenen hebben. Met verschillende opties kun je ook je buitenkleding afstemmen op de gelegenheid en heb je ook in je buitenkleding altijd iets af te wisselen. Mutsen en sjaals zijn in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen, zorg daarom dat je op je lijstje erbij zet welke kleur(en) je graag wilt hebben. Zo kun je ook vragen om een tussensjaal die handig is voor de herfst en de lente maar ook binnen te gebruiken is. Maar niks gaat natuurlijk boven een lekker warme col.

Woonkussens
Er is niks gezelliger dan na het werken je warme huisje binnen te komen en op een bank vol met zachte kussens te kunnen ploffen. En het leuke aan het hebben van veel woonkussens is, dat je altijd kunt matchen, mixen en afwisselen. Zo heb je altijd net weer iets anders. Je kunt natuurlijk ook voor neutrale woonkussen vragen met lichte/standaard kleuren, zo loop je niet het risico dat ze niet bij je interieur passen.

Leesplezier
Om de koude winterdagen binnen te kunnen overleven moet er wel genoeg te doen zijn voor in huis. Daarom is een leesboek of een tijdschrift altijd goed. Zo kun je vragen voor een abonnement op Vtwonen of bijvoorbeeld de Elle. Maar een boek is natuurlijk ook altijd goed. Dit hoeft niet per se fictie te zijn, zo heb ik zelf een woonboek op mijn verlanglijstje staan, hier kun je altijd heerlijke wooninspiratie uit halen. En nu maar hopen dat je een rechthoekig pakje met jouw naam erop onder de boom ziet liggen…

Kerstversiering
Dit jaar niet tevreden met de kerstboom of wil je volgend jaar graag weer iets anders? Misschien heb je laatst wel kerstversiering gezien die je prachtig vond maar niet bij je kerstboom van dit jaar vind passen. Je kunt ook tijdens de kerst om leuke kerstversiering vragen, dit hoeven natuurlijk niet alleen kerstballen te zijn. Vraag om een leuk kerststalletje, schattige beeldjes of zelf rendier knuffels. Zo kun je je al lekker voorbereiden op volgend jaar en nu al wegdromen over je warme kersthuis voor 2021.

Woonaccessoires
Dit is natuurlijk mijn favoriete product om te vragen. Woonaccessoires kun je naar mijn mening nooit genoeg hebben, zo kun je altijd wat aanpassen als je wilt en is je huis nooit saai of leeg. Ook bij een minimalistisch interieur kun je ruimschoots woonaccessoires hebben, ga dan bijvoorbeeld voor lichte kleuren en zachte materialen en bij een kleurrijk interieur kun je juist weer gaan voor accessoires met veel kleuren en structuur. Er is voor elk interieur wel wat.
Tip: zet bij je lijstje een linkje naar het product dat je graag wilt, zo voorkom je dat mensen iets kopen wat misschien wel helemaal niet bij je interieur past.

Dit was mijn verlanglijstje, ik hoop dat je een beetje inspiratie hebt kunnen opdoen. Heb je iets van onze webshop gekregen? Stuur ons dan een berichtje via Instagram (@charmedeco_webwinkel) of via de mail (info@charmedeco.nl) met een fotootje, wij zien graag hoe jij onze producten stijlt.

Lieve Kerstgroet,