Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wij sturen je een retourformulier toe, dat je bij je retourzending kunt toevoegen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Charme Deco is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Besluit een klant gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, dan moet het product retour komen. In dat geval is deze terugzending voor risico van de klant. Raakt het product kwijt of beschadigd tijdens retourzending, dan is dit voor risico van de klant. Zorg derhalve altijd voor een goede, stevige verpakking.

Charme Deco kan helaas geen zendingen onder rembours aannemen en deze zendingen worden dan ook automatisch geweigerd.

Adres: Charme Deco, Wilhelmina Sangersstraat 10, 5803 AV Venray.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen herroepingsrecht:

  • Verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • Artikelen die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Artikelen die snel kunnen bederven of verouderen;
  • Artikelen waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  • Artikelen voor losse kranten en tijdschriften;
  • Artikelen voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Retourformulier

    Product voldoet niet aan verwachtingProduct is defect (vermeld het defect)Verkeerde product ontvangenAnders, vermeld hieronder