Een smaakvolle woninginrichting is voor iedereen mogelijk en begint met een interieuradvies op maat door interieurstudio Charme Deco te Venray.  Charme Deco uit Venray ontwerpt interieurs en begeleidt interieurprojecten. U kunt mij inschakelen voor een interieuradvies, stylingadvies, kleuradvies, lichtadvies of flitsadvies.

Ik werk graag samen met een aantal professionals die eenzelfde visie op interieur hebben en veel kennis in huis hebben. Als er bijvoorbeeld bouwkundige zaken of maatwerk aan te pas komen, werk ik samen met een architect. Voor de concrete uitvoering van bijvoorbeeld meubels op maat, raambekleding of vloeren leggen of opknappen, werk ik vaker samen met bedrijven met veel ervaring op verschillende vlakken. Zo werkt Charme Deco o.a. samen met Dovens meubelmakers uit MilheezeKOGU interieurmaatwerkVan Benthum Haarden en Theuws voor verf en wonen.

Verder werk ik graag met producten van decoratieve verlichting Light en LivingDecoLegno decoratief plaatmateriaal en verf van Pure and Original.

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen per email [email protected] of telefonisch via 06 34 10 99 46.

Eleän Mulder
Wil jij een vrijblijvend intakegesprek?

Neem dan contact met mij op >

Bekijk ook eens...