Wilt u nog lang in uw huidige woning blijven wonen of bent u van plan om te gaan verhuizen?

Als u wilt blijven wonen in uw huis, zullen we er bijna niet aan kunnen ontkomen dat er aanpassingen in de woning moeten plaatsvinden. Met het ouder worden veranderen immers uw wensen en behoeften. En dus ook uw eisen die u aan de woning mag stellen. Denk bijvoorbeeld eens het aanbrengen van rookmelders, een traplift, goede verlichting, drempelhulpjes, inloopdouche met wandbeugels en zitbankje, voldoende draairuimte in badkamer, schuifdeur enz.

Als u kleiner gaat wonen en besluit te gaan verhuizen, zullen er veel beslissingen gemaakt moeten worden., ook over de nieuwe inrichting van de verschillende ruimtes. Dit is – naast fysieke inspanningen – vaak emotioneel ook heel erg zwaar. Ik kan u helpen om een woonomgeving te creëren die veilig is en waar iedereen zich thuis voelt.

In beide gevallen is het prettig wanneer u iemand in de arm kunt nemen om u te begeleiden en ondersteunen. Met mijn jarenlange vakkennis kan ik u ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen.

Door van uw huidige of toekomstige woning een levensloopbestendige woning te maken, zult u in staat zijn langer zelfstandig te blijven wonen.

Eleän Mulder
Wil jij een vrijblijvend intakegesprek?

Neem dan contact met mij op >

Bekijk ook eens...