Blog

A touch of gold met Kerst

Kerst is voor mij de meest sfeervolle en dierbare tijd van het jaar. Kerst staat voor warmte, gezelligheid, eten, familie, geloof en muziek. Als familie proberen we allemaal bij elkaar te zijn. Fantastisch is dat!

Kerstversieringen en een boom optuigen horen ook bij deze periode. Ik ben een liefhebber van alles wat te maken heeft met interieur en inrichting. Ik kan dan ook helemaal los met deze dagen. Het aankleden van mijn huis met kerstversieringen geeft ons huis heel veel extra sfeer en gezelligheid. Lichtjes in de boom, of in een schaal op tafel. Engeltjes in goud, of van hout of aluminium, waxinelichthoudertjes van hout of glas, kerstbellen in trosjes bij elkaar. Prachtige kerstmannetjes op batterij, die hun best doen om keer op keer hun liedjes ten gehore te brengen. Een kerstkrans aan de voordeur, met het bordje ‘Merry Christmas’. Er valt zoveel te versieren in en rondom het huis.

Het jaar 2019 is het jaar van de glitter en glamour op het gebied van interieur. Goud, koper en metallic tinten zijn accentkleuren die je huis net dat beetje luxe en warmte geven. Tevens zijn het accentkleuren die in verschillende interieurstijlen passen. Dus ook heel goed toe te passen buiten de feestdagen om. Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafeltje met gouden pootjes. Of een paar goudkleurige kandelaars voor op een sidetable, of een woonkussen met gouden details voor op de bank. Of ga eens uit je comfortzone en kies voor een behang waar een metallic of gouden glans in zit. Het is een element dat je niet zo snel verandert in een interieur, maar het is wel een statement in een ruimte. Maar pas op met een overmaat aan goud in je huis. Het kan al snel te veel worden. Door op een zachte subtiele manier goud toe te voegen in je interieur, kun je een rustige sfeer geven in een huis.

Dit jaar met kerst ga ik voor gouden ballen in de boom. Door hier wat wit aan toe te voegen, wordt de kleur goud ietwat afgezwakt, wat ik zelf iets prettiger vind. Heeft jouw interieur nog a touch of gold nodig?  Op zoek naar kerstdecoratie? Waar je ook naar op zoek bent, Charme Deco heeft voor ieder wat wils in haar assortiment. Genoeg items om je huis in kerststemming te brengen, of om cadeau te doen.

Ik wens je alvast heel veel kerstvoorpret!

Met feestelijke groet,

Charme Deco