Blog

Interieurtrends najaar 2020

De herfst en de winter staan er weer aan te komen. Dit betekent koud weer, vochtige dagen en warme truien. Niet alleen je outfits kunnen veranderen naar het seizoen, maar ook je interieur. Dus hier wat tips in hoe je dat kunt doen.

Natuurlijke materialen zijn al lang een trend. Maar in het najaar wordt dit nog meer aangedikt. Denk aan een jute of wollen vloerkleed, rieten manden en houten meubels of vloeren, en accessoires (deze zijn ook te vinden in onze webshop. Het najaar betekent ook wat meer kleur in het interieur! Omdat het buiten grijs en donker is, moeten we juist leuke kleuren naar binnen halen. In het najaar zijn warme kleuren vaak geliefd, dit brengt sfeer naar binnen en creëert een lekker warm plekje in huis. Denk hierbij aan de kleuren okergeel, donkergroen, terracotta, bruin, of zelfs een leuk behangetje met botanische prints.

Het algemene thema van het najaar 2020 is Back to earth. Dit betekent, zoals ik eerder geschreven heb, natuurlijke, rustige materialen en een klassiek/Scandinavische stijl. Ook de ‘nieuw Industriële stijl’ is veel terug te vinden. Deze stijl is iets subtieler en netter dan de klassieke industriële stijl die we kennen. Dus minder ruwe materialen en donkere kleuren.

Kortom: Wil jij je huis helemaal naar de najaarstrend aankleden? Ga dan voor rustige natuurlijke accessoires en materialen, een warme kleur of een mooi behang op de muur. Heerlijk cosy. En kom je er zelf niet uit, neem dan contact met ons op; misschien dat wij je op weg kunnen helpen.

Veel succes en verf ze maar!