Blog

Verf Lifestyle by Global

Lifestyle by Global Paint nu ook verkrijgbaar bij Charme Deco

Je woonkamer opnieuw inrichten loopt vaak al snel in de papieren. Je wilt wel graag iets anders, maar financieel komt het niet goed uit. Steek dan de handen uit de mouwen en koop en pot verf! Verf  kan al een wezenlijk verschil maken in je interieur. Je kunt de wanden een ander kleurtje geven, of een oud meubelstuk een nieuw tweede leven geven. Of de keukendeurtjes een andere uitstraling geven.

Kleuren in je interieur geven een kamer een persoonlijke touch en eigenheid. Een kleur op de wanden kan een ruimte kleiner maken, groter of intiemer. En dit heeft meer invloed op hoe jij je voelt in je huis. Kleur is dus heel belangrijk.  Door het toevoegen van bijvoorbeeld rood, word je heel actief. Blauw is de kleur van de lucht, van de zee, en geeft een mens juist rust. Blauw is een kleur, die je goed kunt toepassen op een kamer, gelegen op het zuiden. Paars daarentegen doet het goed op een kamer op het noorden.

Als interieurstyliste kan ik je adviseren over de juiste kleur voor jouw interieur.

Zit een kleur niet standaard in het assortiment van Global Paint, dan wordt deze op maat gemaakt. Het assortiment van Global paint bevat muurverf, lakken, ontvetter, grondverf, krijtverf, vernis etc. Ook zijn verfbenodigdheden verkrijgbaar, zodat de klant direct thuis aan de slag kan.

Twijfel je nog over een kleur? Dan is het mogelijk eerst een kleurinjectie te bestellen.

Wanneer je kiest voor Global Paint, heb je gekozen voor een product met een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Wil je meer weten over dit product? Of heb je een kleuradvies nodig? Neem dan vandaag nog contact met me op via het contactformulier.

Met creatieve groet,