Blog

‘Mijn bedrijf in twee minuten’

Een bedrijfsfilm over woninginrichting, advies en woonaccessoires, een filmpje over mijn bedrijf. Via deze weg wil ik jou graag laten zien waar Charme Deco om draait, over hoe ik een opdracht aanpak, en hoe ik te werk ga.

Onderscheid

Er zijn verschillende bedrijven binnen de advies- en consultancybranche, die dezelfde service aanbieden als Charme Deco interieuradvies. De kunst is om Charme Deco te onderscheiden van de bedrijven die dezelfde service aanbieden. Met een filmpje over mijn bedrijf, wil ik jou graag laten zien waar ik voor sta, wat ik zoal aanbied, en waar ik jou overal mee kan helpen.

Publicatie

Er zijn verschillende manieren om jezelf als bedrijf te promoten. Een optie kan zijn, dat ik een blog schrijf over de diensten die Charme Deco aanbiedt. Alleen zitten mensen er vaak niet op te wachten om een tekst te lezen. Uit onderzoek is gebleken, dat de meeste mensen het langst blijven stilstaan bij een filmpje of video. De bewegende beelden trekken de meeste aandacht op een tijdlijn. Op de tweede plaats staan foto’s en afbeeldingen, maar hier wordt de helft van de tijd nogal eens aan voorbij gescrold. Op de laatste plaats staan de teksten. De teksten die op sociale media staan, worden zelden helemaal gelezen.

Communicatie

Daarom heb ik dus besloten om een kort filmpje te maken over mijn bedrijf Charme Deco. Waarin je binnen minder dan 2 minuten kunt kennismaken met mij, mijn werkwijze en mijn diensten. Steeds meer bedrijven promoten zichzelf met een bedrijfsfilm. Ik kan natuurlijk niet achterblijven.

Er zijn veel voordelen aan een bedrijfsfilmpje. Zoals hierboven beschreven, kijken we liever naar bewegende beelden dan het lezen van lange teksten. De kans op miscommunicatie is kleiner, waardoor je goed kunt zien of mijn diensten passen bij wat jij zoekt. Verder ben ik makkelijker te vinden. Dit komt omdat het plaatsen van een filmpje op je website de vindbaarheid in een zoekmachine, zoals Google, vergroot. Een voordeel voor jou en een voordeel voor mij.

Wij zijn nog druk bezig met het maken van een bedrijfsfilmpje over Charme Deco. Wil je graag op de hoogte blijven van ons bedrijfsfilmpje? Houd dan onze sociale mediapagina’s en onze website in de gaten. www.charmedeco.nl.

Met creatieve groet,