Blog

‘Een nieuw jasje’

Mijn nieuwe website over woninginrichting is een feit! Deze heeft een grootse make-over gekregen. Zoals ik vanuit mijn vakgebied make overs van interieurs realiseer, zo is mijn website én webshop in een nieuw ‘jasje’ gestoken. Charme Deco groeit en onze oude website liet deze groei niet zien zoals wij deze wilde laten zien. Daarom heeft mijn website een nieuw fris jasje gekregen, met een overzichtelijke lay-out met jou, de klant, als middelpunt!

What’s new?

Wat hebben we eigenlijk allemaal veranderd? De grootste verandering is de samenvoeging van mijn twee websites www.charmedeco.nl en www.woonaccessoireslabel.nl. Hierop verkopen wij hippe, leuke en unieke woonaccessoires die je niet zomaar overal kunt krijgen. Buiten woonaccessoires voor in je interieur en tuin hebben wij ook fashionaccessoires.

Beide websites zijn samengevoegd onder 1 naam, namelijk Charme Deco. Wees gerust, we blijven onze hippe accessoires gewoon verkopen. Deze zijn heel gemakkelijk te vinden onder het kopje ‘Webshop’.

Wij verwachten, dat het makkelijker wordt wanneer de shop te vinden is op mijn pagina van Charme Deco. De site is meer gebruiksvriendelijk geworden. Het nieuwe kleurgebruik geeft de website een fris welkom gevoel. Met de nieuwe indeling van de site kun je makkelijk vinden welke diensten wij aanbieden, hoe wij ons presenteren op onze sociale media-accounts en welke producten er nieuw zijn binnengekomen.

Winactie

Om de lancering van mijn nieuwe site te vieren, heb ik een winactie op social media. Ik geef twee mooie buitenlantaarns van Ambiance weg. Wil je kans maken op deze lantaarn? Kijk dan snel op mijn Instagram of facebookpagina.

In deze blog deel ik met jou mijn kennis, interieurfeiten en leuke ontmoetingen. Je kunt hier met de regelmaat van de klok interessante artikelen over uiteenlopende onderwerpen verwachten. Maar ik ben best wel benieuwd wat jij van mijn nieuwe website vindt.

Laat het me weten. Ik weet dan ook meteen, dat je me (mijn website) gevonden hebt.

Met een creatieve groet,