Blog

Minimale middelen: grote verschillen

Kleuradvies, haladvies, hal advies, kleur advies, kleuren, hal, bovenverdieping

Al zo’n week of negen zitten de meesten van ons gekluisterd aan huis. Waarschijnlijk gaat dit nog wel even duren. De muren komen ondertussen op ons af, maar gelukkig kunnen we steeds vaker genieten van het heerlijke lenteweer in onze tuin.

Omdat we nu heel veel thuis zijn, zijn we ook erg gefocust op de omgeving waarin we ons bijna de hele dag bevinden. Dit is heel normaal. Wellicht dat jij een thuiswerk-plek gecreëerd hebt op zolder of aan de eettafel. Een plek waar jij de komende tijd je werkzaamheden voor jouw werkgever nog wel even zal vervullen. Dus, heel erg fijn om thuis alles op orde te hebben.

Kleine dingen in je huis gaan je nu ook opvallen. Het schilderij van oma, dat nu lang genoeg in het plastic heeft gestaan en een plekje tegen de wand mag hebben. Overvolle kasten waarin je niets meer kunt terugvinden. De zolder die een grote schoonmaak nodig heeft. En de woonkamer oogt wat ongezellig en kan wat extra warmte en gezelligheid krijgen. Wist je dat je met een aantal minimale middelen een heel verschil in een ruimte kan maken? Zo doet een likje verf al heel veel. En door het ophangen van een grote spiegel creëer je optisch ruimte en daadwerkelijk meer licht in een relatief kleine ruimte.

Dit is ook de ideale tijd om de tuin eens onder handen te nemen. Haal de schoffel tevoorschijn en trek je tuinhandschoenen maar aan. Leuk om deze klus te combineren met je kids, zo ben je samen op een leuke en leerzame manier in beweging. Laat de kinderen het tuinpad vegen, hun favoriete fruit planten of blad harken. Een opgeruimde tuin geeft zeker een opgeruimd hoofd! En een tuin is vaker een verlengstuk van je woonkamer. Dus probeer deze op orde te krijgen.

Tot slot kan ook de indeling van bepaalde meubels in een ruimte een groot verschil maken. Het verplaatsen van je bed in de slaapkamer of het omgooien van je woonkamer, kan een wereld van verschil maken zonder nieuwe meubels aan te schaffen. Vind je dit lastig of durf je deze stap zelf niet te nemen? Wie weet, kan ik iets voor je betekenen. Neem contact met me op en mogelijk kan ik een groot verschil voor je maken.

Klik hier voor meer informatie.