Media

In actie voor SBS6!

Het geven van interieuradvies en kleuradvies, inkoop meubels binnen vooropgesteld budget, afhankelijk van sponsoren, inkoop woonaccessoires, en het aansturen van het uitvoerende team van vakmensen. Dit alles kwam kijken bij de uitvoering van dit project. SBS6 had mij benaderd of ik interesse had in deelname. De opdracht luidde als volgt: het restylen van een woonkamer/keuken van een alleenstaande moeder met vier kinderen uit Uitrecht.

Bij het intakegesprek gaf mevrouw aan, dat ze een warm en sfeervol huis wilde met een landelijke/industriële uitstraling.

De woning is vrij klein, maar er moeten wel 5 gezinsleden in gaan leven. Daarom heb ik de woning heel licht gehouden. Voor de warmte heb ik gebruik gemaakt van houten meubels. En bovenal heb ik gebruik gemaakt van grote meubels! Denk groot in kleine huizen!

Het was een pittige klus; vanaf voorbereiding tot uitvoering heeft 4 maanden in beslag genomen, maar het resultaat mag er zijn.