Media

Artikel verschenen in Wonen360.nl

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”

Label E toont uitgebreide beeldencollectie

Label E biedt woonaccessoires uit het binnen- en buitenland aan. Eigenaresse Eleän Mulder vertelt: “Opvallend voor een webshop in woonaccessoires is het grote assortiment aan beelden dat Label E heeft. We zijn voortdurend op zoek naar unieke beelden, die niet op elke hoek van de straat te koop zijn. De meeste beelden die wij verkopen, worden verkocht aan mensen die een bepaalde emotie voelen bij een beeld.Of die op zoek zijn naar figuratieve kunst: bijvoorbeeld een boeddha, een Franse Bull, of een balletdanseres”. 

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden en vertelt meerdere verhalen, meer verhalen dan jij kunt vertellen. Een beeld is te vergelijken met een schilderij: een ieder heeft zijn eigen interpretatie van een schilderij of beeld. Een sculptuur heeft een betekenis en iedereen haalt er iets anders uit. Het is dan ook heel subjectief”, vervolgt Eleän Mulder.

Nieuw in de collectie is het decoratieve beeld in hout uitvoering, met drie klimmers. Elean vervolgt: “Van dit beeld word ik blij. Voor mij staat het voor een nieuwe start, een nieuwe uitdaging waarvoor ik hard heb moeten werken om mijn doel te behalen. Maar het kan voor een ander weer een hele andere betekenis hebben: teamwork, of gewoon een geschenk voor iemand die van bergbeklimmen houdt”.

Meer informatie:
Label E/Eleän Mulder
Wilhelmina Sangersstraat 10
5803 AV Venray
info@woonaccesoireslabel.nl
www.woonaccessoireslabel.nl

Bron: www.wonen360.nl