Villa

Interieuradvies

Samenvoegen van modern en landelijk naar een stijlvolle inrichting van de woonkamer in een villawijk in Aarle-Rixtel.

Opdrachtgever wil niet investeren in een verbouwing, wel in de inrichting. De huidige inrichting vinden ze saai. De nieuwe inrichting mag wat spannender, maar mag niet op een showroom lijken. Zij stellen hoge eisen aan een bankstel. De huidige bank vinden ze te massief.

Bekijk hieronder de voormalige situatie.

Voormalige situatie

Recensie

Wij wilden na zoveel jaren ons interieur aanpakken.
We hadden ideeën maar vonden het nog een kunst om het om het tot een mooi geheel samen te brengen. Het moest modern landelijk worden, daar waren we wel uit, Maar hoe breng je dat mooi te samen tot een mooi geheel? Ons huis is erg belangrijk, ons thuis waar we ons thuis willen voelen en wat warmte uitstraalt.
We zijn een gesprek aangegaan met Elean en hebben aangegeven wat onze wensen waren. We hadden het gevoel dat Elean goed aanvoelde wat we wilde.
Uiteindelijk is Elean met een prachtig plan gekomen! Met verrassende nieuwe dingen. De nieuwe opstelling was verrassend. Waar we zelf nog wat vast bleven zitten aan onze oude opstelling, kwam Elean met een veel ruimer opstelling, waardoor het geheel meer stijl uitstraalt. Ook had ze een mooi idee voor de lange achterwand achter onze zit hoekbank, een mooi steenstrips behang in de kleur grijs. Elean kwam concreet met ideeën wat betreft meubels en accessoires die ons ook erg aanspraken. Een prachtig idee had ze ook voor de tv kast. Het complete plaatje was een mooi geheel!
Elean heeft ons geweldig geadviseerd en heeft ons verfrissende nieuwe ideeën gegeven!
Wij gaan nu met vertrouwen aan de slag met onze nieuwe inrichting.
Heel erg bedankt Elean

Wilma en Henk Kammeraat

Bert en Rita