Nieuwbouwhuis Nuenen

Interieuradvies, kleuradvies, ontwerp

De bewoners van de mooie nieuwbouwproject in Nuenen hebben mijn hulp ingeroepen voor een compleet interieuradvies (kleuradvies, verlichtingsadvies, inrichting  en meubeladvies) voor de woonkamer, hal en master bed room.

Ze nemen aan meubels bijna niets mee omdat ze al de helft weggedaan hebben tijdens de verhuizing (hun huurhuis was vele malen kleiner). Daarnaast vinden ze het ook fijn om een frisse start te maken met het liefst alles zoveel mogelijk nieuw.

De voorkeur van bewoners gaat uit naar een modern interieur met een knipoog naar industrieel.

Deze twee stijlen kun je perfect combineren. Waarom? Juist omdat het twee uiterste zijn, kun je de elementen bij elkaar terug laten komen. Bij beide interieurstijlen worden bijvoorbeeld verschillende materialen gebruikt. Door deze materialen te combineren zorg je ervoor, dat je twee interieurstijlen met elkaar mixt. In een industrieel interieur zie je voornamelijk grijstinten als hoofdkleur. Dit wordt daarom veel gecombineerd met staal en (oud) hout. Samen heeft in ieder geval een modern stoer uiterlijk.

In de nieuwe inrichting is op de lange wand een grote kastenwand met nissen en verlichting gemaakt. Daarop aansluitend een wandbank op maat met leren wand- en zitkussens. Het geheel is gemaakt van Decolegno panelen.

Recensie

Jaa! Ons huis is klaar wat is het mooi geworden! Onze dank aan Elean. Wij hebben een nieuwbouw huis gebouwd en we hadden geen idee hoe we het gingen inrichten. Waar zetten we de tv en ga zo maar door. Via internet zijn we terecht gekomen bij Elean. Na een fijn gesprek bij ons thuis, waar Elean goed door had wat onze wensen en smaak waren, kwam ze met een ontzettend mooi ontwerp. Alles was super uitgewerkt, met een geweldig lichtplan. Elean, super bedankt voor alles. We konden je altijd bellen, appen of mailen voor al onze vragen. Iedereen die bij ons binnenkomt, vindt het zoooo mooi. Elean nogmaals super bedankt! Wij gaan lekker genieten van ons huis!
Jeanita en Michel